Waardevolle training

Reinette

Zeer waardevolle training, bijzondere woensdagochtenden qua rust, sfeer en aandacht. Dank je wel!

Prettige en leerzame training

Merith

Hele prettige en leerzame training, dit zou je iedereen gunnen, dan was alles vreedzamer. Bewustwording doet meer dan ik van te voren kon inschatten.

Heel tevreden

Iris

Ik ben heel tevreden over de manier waarop de training werd aangeboden. Corine, ik kon merken dat je veel kennis en ook (levens)ervaring hebt, waardoor ik je zeer bekwaam vind in het begeleiden van de groep. Dank je wel!

Dank Corine

Edwin

Dank Corine, voor de prettige manier waarop jij deze training hebt geleid. Je wist in een korte tijd een veilige en intieme setting te creëren; ideale omstandigheden om deze training te volgen. Je wist ook op een fijne manier met de groep te reflecteren op een oefening, je gaf oprecht aandacht aan de deelnemers. Veel dank, succes en geluk.

Unieke gave

Bibilotte Duyvesteyn

Corine heeft een unieke gave om met haar neutrale aanwezigheid ruimte te scheppen voor jezelf, om zelf te ervaren waartoe je wilt komen. Zij is een erg prettige persoonlijkheid die op een rustige, doch duidelijke en scherpe manier je kan helpen om tot de kern te komen. Ze doet dit op een zeer professionele, neutrale manier en laat je de ruimte om zelf aan te geven wat je wel en niet wilt delen of wat je enkel voor jezelf wilt ervaren.

Ik heb de sessies met haar erg prettig gevonden. Je komt tot rust, je hebt zelf de regie en wordt ontvangen in liefdevolle, nieuwsgierige aandacht.

Ik ben heel dankbaar

Ilona Wilbrink

Vanaf het eerste contact voelde het al goed en vertrouwd. Ik vond de Mindful Academy via een advertentie in de yogakrant voor mindful coaching bij narcistisch misbruik en burn out. Ik zat toen elf maanden thuis met weinig vooruitzicht. Corine is ondersteunend/verhelderend/aanmoedigend en gaf me ook de ruimte. De sessies raakten me elke keer en het heeft gerichte inzichten gegeven. Ik heb zoveel mogen ontdekken in die gesprekken!

Door de meditatie oefeningen heb ik echt rust en diepte in mezelf kunnen ervaren. De hand outs gaven ondersteuning voor het begrip. Ik begrijp de term 'in je kracht' en dat zal ik vanaf nu altijd bij me dragen. Ik ben heel dankbaar.

Ze heeft me diep geraakt

Evalien Swillens

Corine heeft de gave om zonder oordeel op een warme, doelgerichte manier je weer in contact te laten komen met je eigen kracht. Ik heb me bij haar gehoord en begrepen gevoeld als nooit te voren. Corine ziet wie en wat jij bent en wat je mogelijkheden zijn daar waar jij het zelf nog niet zag of vergeten was door de waan van het leven of de complexiteit van je problematiek. Problematiek waarvan ik dacht dat het allemaal heel complex was, wist zij terug te brengen naar eenvoud en inzicht. Dit in alle rust, met geduld en met uiterste precisie en op een open, no nonsence en onderzoekende wijze. Ze doet alles met respect voor wie jij bent en blijft je steeds de ruimte geven om zelf aan het roer te staan van je eigen ontdekkingen omtrent zien en zijn wie je bent.

Ze heeft me diep geraakt. Iedere keer na een sessie met Corine was ik opgeladen met een enorme hoeveelheid energie en vertrouwen.

Innerlijke kompas versterkt

Mayke van den Elzen

Corine leert je verschillende manieren om antwoorden in jezelf te vinden. Hierdoor merk je snel wat wel en wat minder goed bij je past, en dat is fijn. In de loop van de tijd of na bepaalde gebeurtenissen in het verleden kan je terecht zijn gekomen in je eigen automatische piloot van waaruit je keuzes maakt en handelt. Door mindfulness toe te passen ga je anders en ook op een milde manier naar jezelf kijken en verrassend genoeg ga je snel veranderingen opmerken.

Het heeft mijn innerlijke kompas versterkt en mijn zelfvertrouwen vergroot. Het heeft me geleerd mezelf regelmatig stil te zetten, en te kijken wat ik echt belangrijk vind of wat ik nodig heb.

Grote dank

Anneke van den Berg

Met grote dank aan wat je voor me hebt betekend zal ik naar je blijven doorverwijzen.

Idee over mediteren bijgesteld

Evelyne

Ik was vrij cynisch over het mediteren. Dit heb ik bijgesteld :)

Geduldig en vakkundig

Wendy Sturrock

Corine is een zeer bekwame supervisor. Ze is een uitstekende luisteraar, zowel kalmerend als geruststellend. Ik herinner me dat ik onze sessies altijd begon met zelftwijfel, zelfkritiek en verwarring. Corine heeft me geduldig en vakkundig door het leerproces geleid en ik heb de sessies gelukkiger afgesloten, trots op mijn prestaties en met een duidelijke visie over hoe nu verder. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen!

Aanrader!

Maja

Waardevolle training!

Heb ik erg veel aan gehad. Dankjewel Corine.

Cadeau aan mezelf

Ingrid de Groot, Docent Engels

Een cadeau aan mezelf, uitgepakt in 8 sessies waarvan de laatste 5 online in mijn vertrouwde privé omgeving. Op professionele, persoonlijke, open en warme wijze wist Corine me iedere week te raken met nieuwe en verhelderende inzichten, geleide meditaties en mooie, vaak ontroerende woorden van andere experts middels filmpjes/gedichten of verhalen.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?