Workplace MT

Mindfulness bedrijfstraining

Wetenschappelijk onderzocht

Een snel groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijst dat Mindfulness training binnen bedrijven positieve effecten heeft op de gezondheid, de effectiviteit en de houding van werknemers.

Er is een actuele database met 252 onderzoeken naar de effecten van WorkplaceMT op een grote diversiteit van werknemer- en organisatie-gerelateerde onderwerpen. De hoofdthema's zijn; productiviteit, prestatie, leiderschap, communicatie, welzijn, veerkracht en burn-out. Bedrijven die zijn begonnen met het trainen van hun werknemers merken de effecten al na 4 tot 5 weken op.

Neem rechtsreeks contact op met Corine Lepoutre via onderstaande button.

Informatie voor bedrijven

Mindfulness bedrijfstraining, WorkplaceMT, is een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde, in de praktijk bewezen methode om de duurzame inzetbaarheid, de productiviteit en het algeheel welzijn van medewerkers binnen organisaties te verhogen.
WorkplaceMT is ontwikkeld binnen Oxford University om een oplossing te bieden voor de werkgerelateerde uitdagingen van professionals binnen hedendaagse Westerse bedrijven. Het effect:

  1. Minder ziekteverzuim
  2. Energiekere, fittere en gezondere mensen
  3. Meer ontspannen en effectieve organisaties
  4. Verbeterde communicatie en samenwerking

Corine Lepoutre heeft ruime ervaring en is rechtsreeks opgeleid door de ontwikkelaars van WorkplaceMT, Marina Grazier MBPsS en Juliet Adams FCIPD.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?