De frequentie van jouw levensenergie is liefde

Kan jij de energie van het leven door je heen voelen stromen? De energie van het leven door iedere cel van je lichaam voelen vibreren? Voel jij het contact met de energie die jouw lichaam in leven houdt? Je gezondheid bewaakt en je functioneren op alle fronten begeleidt? Wij zijn zelf energie, zoals alles om ons heen uit energie bestaat.

Het is de vraag in hoeverre jij jezelf toestaat om te leven vanuit je eigen levensenergie. Ken je de bron van deze levensenergie? Om de levensenergie ten volle te kennen is het een vereiste dat je voldoende bewustzijn hebt op wat de levensenergie omvat. Jij bent als een bundel materieel licht. Deze energie laat je lichaam optimaal functioneren en aan jou de keus of je de energie vrij laat stromen of blokkeert.

De bron van de levensenergie bevat bewustzijn. De kracht van je bestaan, het 'Ik ben' is gevangen in een ego-schil die nodig is om de concepten van het leven waar te nemen. Hieruit ontstaat jouw werkelijkheid. Door je omgeving waar te nemen besef je dat JIJ bestaat. Door je buitenwereld te ervaren besef je dat je een binnenwereld hebt.

Diep van binnen kan je vanuit je levende organisme ervaren dat je eeuwig bent. Diep van binnen sta je in contact met de Bron van je wezen die je verbindt met de energie van eeuwig leven. De energie gewaarworden in de vorm van goddelijk licht is een ervaring van gelukzaligheid, van ananda. De kracht van deze energie, van het leven zelf, is LIEFDE.

Je naar buiten richten levert het begrip op dat je een IK bent. Door je naar buiten te richten manifesteert je ego zich. Je zuivere IK is liefde en deze energie draag je uit. Jouw energie bereikt je omgeving en bepaalt welke ervaringen je opdoet. Jouw energie, jouw directe aanraking met het leven is een daad van liefde.

Wanneer er angst is om te leven, angst voor de levensenergie, ontstaat er ruis. Of de angst nu van binnenuit gevoed wordt of van buitenaf naar binnen komt, je schiet in de verdediging. Je blokkeert. Angst voor de buitenwereld is angst voor je eigen IK, angst voor je eigen levensenergie, angst voor je eigen (goddelijke) kracht.

De diepste angst komt voort uit de angst om jezelf te verliezen. Het afleggen van die angst doe je door liefde te geven aan jezelf en aan je omgeving. Wanneer je in je jeugd weinig liefde hebt ontvangen kan je op latere leeftijd ook moeilijk contact maken met je eigen liefdevolle kern. Door contact te maken met je goddelijke bron kan de liefde en de levensenergie weer vrij stromen.

Gebrek aan liefde kan leiden tot het gevoel niets waard te zijn, tot schaamte en depressie. Schaamte- en schuldgevoelens zijn in staat om de kracht van de levensenergie in te dammen en terug te dringen. Terwijl wij in dit leven juist een projectie zijn van de goddelijke levensenergie. Onze wereld is een reflectie van de goddelijke bron.

De strijd tussen licht en donker speelt zich af met behulp van karma. Karma is een belangrijk middel van het duister om je schaduwkant te versterken en het licht te doven. Dat proces krijgt zomaar vrij spel, terwijl je notabene zelf je eigen karmablauwdruk optuigt, waarmee je ook je ego-lagen versterkt, als schillen rondom je zuivere 'Ik ben'.

Van levensbelang is het daarom om je bewust te worden van je eigen schaduwkant(en). Zodra je inziet welke spelletjes je ego speelt hef je de blokkades op die de levensenergie verminderen. Om je karmablauwdruk te verminderen is het alleen maar nodig om je er bewust van te worden. Met de start van zelfonderzoek en reflectie haal je de angel eruit en maak je de weg vrij naar het volgen van je eigen levensenergie.

Je frequentie vinden is de moed vergaren je licht te laten schijnen op je duistere kanten. Hoe meer je je bewust wordt van je handelingen, je gedachten en je beperkende overtuigingen, des te meer je jezelf de kans geeft om vanuit je eigen wil te leven. Door je bewust te zijn van je karmisch gevormde automatismen, kan je vanuit helderheid (licht) ieder moment je eigen keuzes maken en vanuit een hogere frequentie leven. Door te kiezen voor liefde, kies je voor dat wat je in wezen bent.

Wil je meer informatie? Heb je vragen?