De BARS

De BARS is een behandeling die ontspant en je openstelt voor meer bewustzijn en het neutraliseren van je negatieve aannames. Door De Bars krijg je toegang tot je bewustzijn: Acces to Consciousness.

Rond en door het hoofd lopen 32 energetische banen die de verschillende aspecten van het leven met elkaar verbinden. We noemen de punten die we aanraken op het hoofd de 'Bars'. Deze 'Bars' bevatten de elektrische lading van alle beperkende idee├źn, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven. Een voorbeeld: van iedere belangrijke gedachte die je ooit hebt gehad over geld is de energie opgeslagen in de Bar die 'geld' heet. Zo zijn er Bars voor genezing, controle, creativiteit, plezier, kracht en veroudering; in totaal zijn er 32.

Wanneer je vanwege ervaringen functioneert vanuit vooronderstellingen over de mogelijkheden van het leven en vasthoudt aan strakke overtuigingen over hoe de wereld in elkaar zit, kan je niet openstaan voor alles wat daar niet mee strookt.

NEUTRALISEREN

Door zachte aanraking van de 'Bars' worden opgeslagen blokkades, de vastzittende energie, afgevoerd. Wanneer de energie verandert ga je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je zonder overbodige oude ballast nieuwe keuzes kunt maken. Je kunt de Bars eigenlijk vergelijken met het neutraliseren van oude gedachten en gewoonten, met het opschonen van je harde schijf.

De effecten zijn velerlei: bekend is dat aspecten als overgewicht, slapeloosheid, angst, stress en depressiviteit verholpen of verminderd zijn na behandeling van de Bars. Niet voor niets is de ondertitel Access to Consciousness, vertaald Toegang tot Bewustzijn.

IS DE BARS IETS VOOR JOU?

Ben je nieuwsgierig naar De Bars en wil je weten of een behandeling jou kan helpen?
Neem contact op via het contactformulier en dan overleggen we aan de hand van jouw situatie of De Bars ondersteundend kunnen zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Heb je vragen?